Een beter klimaat met minder energie.

 

De klimaatborrels worden georganiseerd om bij te dragen aan een beter klimaat door minder energie te verbruiken. En dat levert u meteen geld op! Zo’n 250,- euro per jaar is eenvoudig terug te verdienen.


Waarschijnlijk wilt u wel energie besparen, maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Speciaal voor hen die aangeven behoefte te hebben aan informatie en tips over energiebesparing: wij komen naar u toe.


U nodigt ons uit en wij verzorgen een gezellige en informatieve avond, met uw buren, vol met handige tips, folder- en demomateriaal, uitleg van diverse maatregelen en achtergronden.

We bereiden de avond goed voor, zodat we met ons verhaal goed aansluiten op de specifieke situatie in uw straat of buurt.

Bovendien is er voldoende gelegenheid om te praten over uw eigen ervaringen. Want er gebeurt natuurlijk al heel veel op dit gebied, ook in uw buurt.


Ook verenigingen en scholen kunnen gebruik maken van dit aanbod!


Energiebesparen is leuk! Het is een sport om steeds minder energie te verbruiken en toch hetzelfde te blijven doen. Het kan gemakkelijk en zonder dat u in comfort achteruit gaat. Bovendien houdt u aan het einde van de maand geld over!


Meld u aan voor een klimaatborrel!!


NB U verplicht zich tot niets en wij gaan u niet vertellen wat u moet doen. Wij laten u zien wat er kan op de diverse plekken in uw huis. Indien u wenst kunt u ons vanzelfsprekend vragen bepaalde situaties nader te bekijken.

Links.html
Organisatie.html
Agenda.html
Programma.html
Klimaatborrels.html
WelkomKlimaatborrels.html
Klimaatborrel
ProgrammaProgramma.html
OrganisatieOrganisatie.html
LinksLinks.html
AgendaAgenda.html
Inhoud_%26_tips.html
Achtergronden.html
AchtergrondenAchtergronden.html
Inhoud & tipsInhoud_%26_tips.html

Wat kunt u

verwachten op

deze avonden?


  1. Energiezuinige apparaten

  2. Comfort

  3. Gedrag en gewoontes

  4. Ventilatie

  5. Subsidieregelingen

  6. Zonnepanelen

  7. Isolatie

  8. Gezelligheid!

Toegang gratis!